Dr. Feridun Kunak Show - 8 Kasım 2017

Sağlıklı yaşama dair ipuçları veren, en çok merak edilen sorulara ve konulara alternatif çözümler üreten Dr. Feridun Kunak Show izleyicilere rehberlik etmeye devam ediyor. Programda bugün, ‘Ergenlik ve Mide Hastalıkları’ hakkında bilinmeyenler konuşuldu.

Kanal 7 ekranlarının sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün Psikolog ve Aile Danışmanı Özgül Piyade “Ergenlik nedir? Ergenlik döneminde yaşanan problemler nelerdir? Ergenlikte ailelere düşen görevler nelerdir? Ergenlikte arkadaş seçiminin önemi nedir?” gibi merak edilen soruları yanıtladı.

Egzersiz ve sabah sporu yapmanın sağlık için önemine değinerek programa başlayan Dr. Feridun Kunak, bugünkü programında birçok insanın sıkıntı çekmesine neden olan mide hastalıklarına değinerek, “Reflü nedir? Gastrit nedir? Ülser nedir? Mide hastalıklarının birbirlerinden farkı nedir? Stres, Reflüye neden olur mu?” gibi soruları yanıtladı. Ayrıca Dr. Feridun Kunak’ın mide rahatsızlıklarının çaresi olarak ‘Kahkaha Egzersizi’ yapması stüdyoda keyifli dakikalar yaşattı.

Dr. Kunak, nane, limon, çörekotu ve zeytinyağından oluşan mide dostu kürün, 15 gün cam kavanozda serin bir yerde muhafaza edildikten sonra her gün çocukların ve yetişkinler tarafından rahatlıkla tüketilebileceğini söyledi. Dr. Feridun Kunak, bu karışıma alternatif olarak ılık su, beyaz kil ve patates suyundan oluşan ‘Killi Mucize İksir’ tarifin de mide gazına oldukça yararlı olacağını belirtti.

Ayrıca Serap Kunak, cilde parlaklık ve beyazlık veren irmik, yumurta akı, yoğurt ve zeytinyağından oluşan ‘İrmik Maskesi’ tarifi verdi.


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet