Dr. Feridun Kunak Show - 7 Kasım 2017

Sağlıklı yaşama dair ipuçları veren, hayatın her alanında karşılaşılan sorunlara alternatif çözümler üreten Dr. Feridun Kunak Show izleyicilere rehberlik etmeye devam ediyor.

Kanal 7 ekranlarının sevilen programı Dr.Feridun Kunak Show’da bugün Hemoroid hastalığı konuşuldu. Dr. Feridun Kunak, ‘Hemoroid hastalığının sebebi nedir? Hemoroidi önlemenin yolları nelerdir? Hemoroid rahatsızlığı olanlar hangi besinleri tüketmeli, hangi besinlerden uzak durmalı?’ gibi merak edilen soruları yanıtladı. Kunak, sindirimi kolaylaştırmak ve kabızlığı engellemek için vazelin, ozon yağı ve at kestanesi yağından oluşan doğal krem tarifi verdi. Kunak, Hemoroid şikeyeti olanlar için közlenmiş patlıcan, ozon yağı veya zeytinyağından oluşan tariften bahsetti.

Serap Kunak ise, kabızlık problemi olanlar için kabak, zeytinyağı, soğan, bal, dereotu, limon suyu ve tuzdan oluşan ‘Kabak Sıyırma’ tarifi verdi. Ayrıca Serap Kunak’ın Adıyaman gezisinden görüntüler ile keyifli dakikalar yaşandı.

Ayrıca Kunak, şişkinlik, kolesterol, tansiyon düşüklüğü gibi şikayetleri olanlar için günde iki kez sabah ve akşam olmak üzere 1 su bardağı suya 2 adet ceviz atarak bu karışımı içmelerini tavsiye etti.

Hayatı kolaylaştıran program ‘’Dr. Feridun Kunak Show’’ Pazartesi’den Perşembe’ye 09:30’ da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet