Cuma Sohbetleri - 3 Kasım 2017

Kanal 7 ekranlarının beğeniyle takip edilen programı ‘Cuma Sohbetleri’ Cuma gününün nurunu ekrana taşımaya devam ediyor. Cuma Sohbetleri’nde bu hafta İslam’ın beş şartından biri olan namaz ibadeti hakkında konuşuldu. 

İzleyicilerin merak ettiği sorularına yanıt buldu. Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın yorumları, Kanal 7’nin başarılı sunucusu Muhsin Bay’ın sunumuyla ekrana gelen Cuma Sohbetleri’nde bu hafta kulu Allah’a yakınlaştıran, kötülük yapmaktan alıkoyan namaz ibadetinin önemi anlatdı. Namaz kılarken dikkat edilecek hususlara değinildi namazdan sonra Ayetel Kürsi suresi okumanın faziletinden bahsedildi.

Programda ayrıca ‘’Kuran-ı Kerimi diğer kutsal kitaplardan ayıran özellikleri nelerdir? Ölü kurbanı diye bir kurban var mı? Kiramen Kâtibîn Melekleri’nin görevi nedir? Kutuplarda yaşayan insanlar oruçlarını nasıl tutar?’’ soruları cevaplandı.

Necmettin Nursaçan’ın sohbeti, ekranların başarılı yüzü Muhsin Bay’ın sunumuyla ‘’Cuma Sohbetleri’’ her Cuma 09.30’da canlı yayınla Kanal 7 ekranlarında…


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet