Necmettin Nursaçan'la Sohbetler - 28 Ekim 2017

Dünyada ve ebedi hayatta huzurlu bir yaşam sürmek için yapılması gerekenlerin konuşulduğu, İslamiyet’i hakkıyla yaşamanın öğütlendiği ‘’Nursaçan’la Sohbetler’’ Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın yorumları, Ayşe Güler Alaca’nın sunumuyla ekrana gelen Necmettin Nursaçan’la Sohbetler izleyicilere İslam ahlakı konusunda bilgi vermeye devam ediyor. Kur’an-ı Kerim’e göre bir müminin hayatı, kutsal değerlere saygı ve İslam’ın gerçek öğretileri üzerine konuşuluyor.

İzleyiciler soracak, Necmettin Nursaçan canlı yayında cevaplayacak, Cumartesi sabahları Nursaçan’la Sohbetler ile taçlanacak. İslam’ı daha doğru yaşamak için akıllara takılan soruların yanıtlandığı Necmettin Nursaçan’la Sohbetler’de, peygamberlerin hayatlarından örnekler, İslam önderi Hz. Muhammed’den hadisler ve İslam tarihinden merak edilen konular yer alacak.

‘Necmettin Nursaçan’la Sohbetler’ Ayşe Güler Alaca’nın sunumu, Necmettin Nursaçan’ın sohbetleriyle her 10:00’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet