Cuma Sohbetleri - 20 Ekim 2017

İMAN ETMENİN TOPLUMA FAYDALARI

Kanal 7 ekranlarının beğeniyle takip edilen programı ‘’Cuma Sohbetleri’’ Cuma günlerinin nurunu ekrana taşımaya devam ediyor. Cuma Sohbetleri’nde bu hafta İslamiyet’in ve iman etmenin insana faydaları üzerine bir sohbet gerçekleştirilecek.

Ekranların sevilen programı ‘’Cuma Sohbetleri’’ izleyicilerine rehberlik etmeye devam ediyor. Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın yorumları, Kanal 7’nin başarılı sunucusu Muhsin Bay’ın sunumuyla Cuma Sohbetleri’nde bu hafta iman etmenin insana ve insanlığa etkileri ele alınacak. Özellikle son zamanlarda artan hoşgörüsüzlük, gittikçe yitirilen sevgi  ve kişilerin birbirlerine olan saygısının azalmasıyla patlak veren olaylara İslam’ın bakışı Cuma Sohbetleri’nde anlatılacak. Nursaçan, insanların kalbinde yer alan imanın topluma faydalarını ve hoşgörü dini İslam’ın gerekliliklerini canlı yayında izleyiciye aktaracak. Programda ayrıca İslam ülkelerine yapılan saldırıların nedenleri ve müminlerin neden bütünleşmesi gerektiğine de yer verilecek.


Necmettin Nursaçan’ın sohbeti, ekranların başarılı yüzü Muhsin Bay’ın sunumuyla ‘’Cuma Sohbetleri’’ Cuma 09.30’da canlı yayınla Kanal 7 ekranlarında…


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet